viernes, 20 de febrero de 2015

Carnaval de Tarragona i X Baixada del Pajaritu

Del 9 al 17 de febrer la transgressió, el sentit del humor i la desobediència han regnat a Tarragona. El Rei del Carnestoltes i la Reina Concubina han estat els encarregats d'engrescar tothom a viure aquests dies de festa amb un esperit rebel i a no fer cas de cap norma.  

Dies per menjar la popular i carnestolenca botifarra d'ou i per esmorçar coca de llardons.

El primer any amb el concurs de la Disfressa d'Or al Recinte Firal de la TAP (Tarraco Plaça Arena) i també el primer any que la Rua de l'Artesania modifica el seu recorregut per acabar just davant de El Corte Inglés, situat a la Rambla Lluís Companys.

Aquí podeu veure una foto del Bastiment de la Bóta a la Plaça de la Font que va tenir lloc dimarts 10 de febrer a carrèc de l'Associació per a la Conservació de figures Festives. A més aquest any ha estat molt especial perque la Colla La Bòta celebra el seu 30è aniversari.



Però sens dubte la cita més divertida pels tarragonins i tarragonines va ser dissabte 14 de febrer amb la X Baixada del Pajaritu organitzada per La Pipel Entertaintment.


Aquesta esbojarrada proposta que va sorgir el 2006 s'ha anat fent cada any més popular fins convertir-se en un dels esdeveniments més esperats de les festes del Carnaval de TarragonaUna iniciativa oberta a tothom que neix motivada per un grup de ciutadans amb ganes de passar-s'ho i demostrar que Tarragona no és una ciutat grisa.

Aquest any el nivell de les andròmines ha estat molt alt i a més el participants s'han agut d'enfrontar per primer cop a la Pujada del Pajaritu. El recorregut era: Baixada de la Peixateria, Cós del Bou, pujada Misericòrdia, la Nau i Plaça del Rei. 

Tot un repte només apte pels pàjarus i pàjares més valents!


Caigudes que fan riure a tothom, fins i tot als que les pateixen! :P

 

I aquí teniu el video que vaig gravar de la Baixada del Pajaritu 2015



Més informació a Carnaval Tarragona 

A Twitter i a Facebook #CarnavalTGN i #FandeTGN

No hay comentarios:

Publicar un comentario