miércoles, 11 de febrero de 2015

Els restaurants de la Part Alta de Tarragona li somriuen a la crisi

L'Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona ofereix fins al proper 1 de març unes jornades gastronòmiques molt especials acompanyades de la frase "La Part Alta somriu a la crisi".


I tenim dues opcions, un menú per 19€ i una degustació per 32€. IVA inclòs i begudes no incloses. Podeu consultat tots els menus a la web d'ARPA Tarragona.

També col·laboren 11 cellers del territori (Mont Marçal Brut Nature Reserva, Viognier, Gran Gesta, Petites Estones Blanc 2014, Molí de Foc, Josep Foraster Criança 2011, Ulldemolins, I tant negre 2013, Les Mines, Garnatxa Scala Dei 2013, Bella Negre 2013) i Inedit Damm. Per cada ampolla que prenguis al restaurant de vi, cava o cervesa t'enduràs una igual de regal cap a casa.  

A més si voleu per 3 euros podeu comprar les polseres solidàries per a la investigació del càncer infantil a tots els restaurants participants de La Part Alta Somriu a la Crisi 2015. La polsera solidària explica a través de dibuixos perquè és necessària la investigació del càncer infantil i identifica a les persones que col·laboren i creuen amb aquesta causa. La recaptació es destinarà a l'equip d'investigadors de l'Hospital Sant Joan de Déu.

He pogut tastar el menú de la taverna marinera El Llagut i m'ha agradat moltíssim. Per beure vam demanar una ampolla de Llàgrimes de tardor blanc, del celler Sant Josep Vins i amb DO Terra Alta.

 

Comencem amb una ostra rissada del Delta marinada amb gingebre i calçot


Sopeta cremosa de creixems amb anguila fumada de pantena


Caneló de pularda eco de la Mª Grau amb tòfona d'hivern "Tuber Melanosporum"

 

 Bombó cruixent de guatlla amb un toc oriental


Bacallà Skrey sobre col lombarda brasejada amb arrel d'api i salsa agredolça de panses


I de postre mousse de xocolata blanca i iogurt amb cítrics i sorbet de codonys

I el menú del restaurant La Catedral, just al costat de la catedral de Tarragona, comença amb uns petits tastets com a entrants: xatonada amb calçots confitats, bacallà i romesco i taboulé "cuscus" a l'estil oriental.


Risotto amb carn rostida, espinacs i carbassa i xarrup vegetal am poma i sèsam


I de segon pots escollir entre 4 plats diferents de carn i peix. A la foto el tournedó de vedella a la brasa amb emulsió de foie.


I el tac d'espatlla de lletó amb puré de patata al gingebre i xips de carxofes


De postre pots escollir entre: Delícia de 3 xocolates o Mousse de fruites vermelles de temporada (foto).


Vosaltres heu provat algun o teniu intenció d'anar? Expliqueu-me quines són les vostres preferències.

Bon profit i #somriualacrisi!

 

Fotos realitzades amb la HD1080P.

No hay comentarios:

Publicar un comentario