lunes, 23 de marzo de 2015

Disney Live! Mickey's Music Festival arriba a Tarragona

Del dijous 26 al diumenge 29 de març la TAP de Tarragona acull l'espectacle Disney Live! Mickey's Music Festival, un xou protagonitzat pels personatges més coneguts de les pel·lícules Disney i amb molt, molt de ritme.


El viatge musical comença de la mà de Mickey Mouse i a través de diferents estils musicals (hip hop, pop, swing, reggae, rock i country) les joves i no tan joves podran gaudir i cantar les versions de cançons molt conegudes amb Minnie Mouse, Donald, Goofy, Ariel, Sebastià, Úrsula, Jasmine, Aladdin, el Geni, Woody, Buzz i Jessi.


Disney Live! Mickey's Music Festival és un concert en directe ple de records que arriba per primera vegada a Tarragona gràcies als productors de Disney On Ice i High School Musical: The Ice Tour i després de l'èxit al nostre país del seu últim espectacle, Disney Live! La Màgia de Mickey. Amb aquest precedent i el segell de la factoria Disney, aquesta nova aposta té garantit el triomf.

Gràcies a la música, les famílies presents en l'espectacle poden participar en la història narrada per un elenc d'actors, per primera vegada, local. Es tracta de la primera vegada que, després d'un càsting molt exigent celebrat a Madrid al juny de 2014, s'han seleccionat 15 professionals locals per interpretar i fer realitat Disney Live! Mickey s Music Festival.

Els dies i horaris per veure el Disney Live! Mickey s Music Festival a la Tarraco Arena Plaça (TAP) són els següents:
Dijous 26 de març - 19:00h
Divendres 27 de març -19:00h
Dissabte 28 de març - 16:00h i 19:00h
Diumenge 29 de març - 12:00h i 16:00h

Les entrades les podeu comprar a Proactiv, El Corte Inglés, Ticketmaster i la TAP.

A més, per celebrar l'arribada del món Disney a Tarragona sortegem un pack de 4 entrades per a la funció del Disney Live! Mickey's Music Festival del diumenge 29 de març a les 12h.

Per participar al sorteig només cal que ompliu el formulari que teniu a continuació amb les vostres dades (nom, cognoms i mail, nomès farem servir el mail per posar-nos en contacte amb el guanyador/a. No patiu que no us enviarem spam ni publicitat). Teniu temps fins dijous 26 de març a les 24h. El sorteig i el nom del guanyador/a és farà públic divendres 27 de març.

Passar-s'ho bé no té edat, així que animeu-vos a participar i molta sort a tots!


No hay comentarios:

Publicar un comentario